Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:55 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PNL susţine Codul Fiscal propus de Guvernul Ponta

ro

22 Jun, 2015 13:42 1090 Marime text
 
Liberalii au anunţat, astăzi, că vor vota codul fiscal propus de Guvern, care conţine reducerea TVA la 19 la sută. Anunţul celor de la PNL este privit ca o victorie a coaliţiei de guvernare, însă liberalii spun că votează doar pentru că măsurile sunt unele de dreapta şi nu ar putea să nu le voteze, potrivit România TV.

PNL va susţine amendamentele la Codul Fiscal, inclusiv reducerea TVA de la 24% la 19%, aşa cum a anunţat premierul Victor Ponta, luni după-amiază în Comisia Buget-Finanţe şi miercuri în plenul Parlamentului, a anunţat deputatul Gheorghe Ialomiţianu.

„Noi, PNL, susţinem în continuare reducerea TVA, pentru că ne bazăm pe datele prezentate de către Guvern. Sigur că Ministerul de Finanţe ar trebui să ne spună sustenabilitatea, pentru că datele sunt la ei. Şi noi susţinem în continuare pentru că vedem că şi ministerul, şi premierul, reprezentanţi ai PSD spun că este sustenabilă", a precizat Ialomiţianu, fost ministru de Finanţe în guvernul Boc.

Poziţia liberalilor a fost confirmată şi de copreşedintele Vasile Blaga: „În comisia de unificare am analizat proiectul de lege pe Codul fiscal si am stabilit poziţia noastră. S-a ajuns la propunerea noastră - TVA 19% -, deci vom vota proiectul de lege".




Sursa: România TV
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii