Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:51 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Plaja Modern, scapă de imaginea dezolantă Se anunţă amenzi pentru cei care nu fac curat

ro

15 Mar, 2016 14:49 5157 Marime text
 
Viceprimarul cu atribuţii de primar al Constanţei, Decebal Făgădău, a vorbit la finalul şedinţei Consiliului Local Municipal Constanţa despre proiectele derulate în oraş.

Printre altele, Făgădău a declarat că vrea să scape Plaja Modern de imaginea dezolantă, pe care a căpătat-o în ultimii ani. Viceprimarul a mai anunţat că îşi doreşte o igienizare a întregii faleze, înainte de începerea sezonului estival. De asemenea, Făgădău a precizat că va încerca să convingă proprietarii privaţi din zona falezei să-şi facă curat în proprietăţi, altfel CLM va interveni cu amenzi şi voluntari. “Evident, vom face mici reparaţii pe aleea Lebedei, care este şi aleea de acces către Plaja Modern. Vom demola toate construcţiile ce apoarţin municipalităţii, din zona Plajei Modern. De aceea, am introdus acest proiect suplimentar pe ordinea de zi.”, a mai spus Făgădău. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • andrei chivu 15 Mar, 2016 15:48 s-a in campanie curatam Constanta Noastra de ce este in stare primaria - cine nu a inteles a o suta oarade ce nu este in stare primaria, inseamana ca are o problema