Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:48 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Petreceri de 8 martie la PDL Constanţa Femeile democrat liberale au fost felicitate de liderii locali ai partidului

ro

09 Mar, 2014 12:28 3420 Marime text

Femeile democrat liberale, sărbătorite aşa cum se cuvine de către de către liderii judeţeni ai partidului. Frumoase, fericite şi pline de speranţă – aşa au fost văzute doamnele ieri, de ziua lor, de către senatorul Christian Gigi Chiru, preşedintele Organizaţiei Judeţene PDL Constanţa, prim-vicepreşedintele Iustin Fabian Roman şi consilierul local Stelian Gima, care au fost lângă de ele de Ziua Femeii.

Alături de mulţumirile pentru implicarea în activitatea partidului, dar şi pentru a le asigura de recunoştinţa lor, cele peste 500 de doamne, care au sărbătorit ieri în mai multe localităţi din judeţul Constanţa, au fost premiate cu flori din partea celor trei lideri judeţeni.

„Organizaţia de femei este foarte importantă pentru PDL Constanţa. Doamnele au funcţii în partid, au fost promovate întotdeauna pentru forţa pe care o au, pentru puterea de muncă şi pentru faptul că sunt foarte implicate. M-am bucurat mult să le văd pe colegele noastre fericite şi pline de speranţă la petrecerea de 8 Martie. Vă mulţumim, doamnelor, pentru că sunteţi mereu alături de noi!”, li s-a adresat democrat-liberalelor prim-vicepreşedintele PDL Constanţa, Iustin Fabian Roman, subliniind importanţa prezenţei feminine în viaţa partidului.

Şi senatorul Christian Gigi Chiru, preşedintele organizaţiei judeţene a PDL, a profitat de ocazie pentru a le mulţumi doamnelor că există. „Organizaţia PDL Constanţa funcţionează mai bine datorită doamnelor care aduc echilibru şi ne uimesc mereu cu intuiţia lor. Mereu se iau decizii bune cu ajutorul doamnelor pe care le avem alături la partid. Colegele noastre sunt sufletul partidului. Am vrea să le asigurăm de tot respectul nostru şi ne-am dori să fie conştiente de rolul pe care îl au în viaţa partidului şi, de ce nu, în vieţile noastre”.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii