Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:20 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Peste 50 de arme au fost ridicate de poliţişti

ro

28 May, 2016 18:35 963 Marime text
Peste 50 de arme supuse autorizării și 800 de cartușe au fost ridicate, în această săptămână, în cadrul acțiunilor și perchezițiilor domiciliare efectuate de polițiști, sub coordonarea Direcției Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

În perioada 23 – 27 mai 2016, structurile teritoriale de arme, explozivi și substanțe periculoase au acționat la nivel național, pentru prevenirea și combaterea infracționalității în domeniul traficului și deținerii ilegale de arme și muniție.

Astfel, în ultima săptămână, la nivel national, polițiștii au efectuat 86 de percheziții domiciliare și 56 de controale directe, în urma cărora au fost ridicate în vederea cercetărilor 51 de arme supuse autorizării și 803 cartușe, de diferite calibre, introduse ilegal în țară.

Cercetările sunt continuate sub îndrumarea procurorilor pentru săvârșirea infracțiunilor de contrabandă și nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Activitățile au fost coordonate de Direcția Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii