Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:08 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Percheziții la suspecți de operaţiuni cu articole pirotehnice, fără drept. Peste o tonă de artificii confiscate de polițiști

ro

30 Dec, 2017 14:03 1477 Marime text
În urma a trei percheziții efectuate de polițiștii din Giurgiu la locuințele unor bărbați, au fost ridicate peste o tonă de articole pirotehnice deținute fără drept.
 
Potrivit IPJ Constanța, la data de 29 decembrie a.c. polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu au efectuat 3 percheziții, pe raza localității Joița, la locuințele a trei bărbați bănuiți de efectuarea de operaţiuni cu articole pirotehnice, fără drept.
 
În urma activităților desfășurate, au fost descoperite 2 spații de depozitare de unde au fost ridicate pentru cercetări aproximativ 1.100 de kilograme de articole pirotehnice, din 22 de sortimente, deținute cu încălcarea prevederilor legale.
 
Printre obiectele pirotehnice descoperite se numără petarde cu 3 focuri, pocnitori de avertizare (foarte puternice, din categoria a 3-a), baterii de artificii cu 18, 19, 25 și 49 de focuri.
 
De asemenea, polițiștii au ridicat 1.300 lei, bani susceptibili a proveni din comercializarea de materiale pirotehnice, precum și înscrisuri probatorii privitoare la activitatea infracţională.
 
Polițiștii efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârșirii infracțiunii de efectuare de orice operaţiuni cu articole pirotehnice, fără drept.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii