Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:14 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Percheziţii la hoţi din instalaţii petroliere. Prejudiciu lde 26.000 de lei

ro

20 Jan, 2017 09:00 1364 Marime text
Poliţiştii prahoveni efectuează, în această dimineaţă, percheziţii la domiciliile unor persoane bănuite că, în perioada mai-decembrie a anului trecut, ar fi sustras componente de la instalaţii petroliere. Prejudiciul este evaluat la 26.000 de lei.

Potrivit unui comunicat de presă al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, două descinderi au loc în comuna Lipăneşti şi una în oraşul Boldeşti Scăeni.

"Din cercetări, a reieşit că, în perioada mai - decembrie 2016, persoanele bănuite ar fi sustras componente metalice ale împrejmuririlor instalaţiilor (stâlpi şi plasă metalică), cât şi componente ale instalaţiei de extracţie propriu-zise de la mai multe sonde din Păuleşti şi Bucov. Ulterior, fie le utilizau în propria gospodărie, fie le comercializau la centrele de colectare materiale reciclabile", se spune în comunicatul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova.

În urma descinderilor, trei mandate de aducere vor fi puse în aplicare, persoanele depistate urmând a fi aduse la sediul Poliţiei pentru audieri.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii