Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:23 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Patru bărbaţi arestaţi preventiv pentru tâlhărie calificată

ro

16 Mar, 2015 11:13 847 Marime text
Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa a sesizat, în data de 14 martie, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Constanţa cu propunere de luare a măsurii arestării preventive faţă de inculpaţii Ioan-Cătălin Radu, Alexandru-Ionuţ Ghiţă, Gabriel Balhui şi Constantin-Culior Ştefan pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată.

Din probele administrate până în acest moment în cauză, s-a reţinut că în data de 7 decembrie, în jurul orei 20.00, în timp ce persoana vătămată S. G.-A. se deplasa pe bulevardul Tomis din municipiul Constanţa, când a ajuns la intersecţia cu strada Suceava, inculpaţii Alexandru-Ionuţ Ghiţă şi Ioan-Cătălin Radu, prin întrebuinţarea de violenţe fizice, au deposedat-o pe aceasta de un telefon mobil marca Samsung Galaxy S4, provocându-i leziuni traumatice ce au necesitat pentru vindecare un număr de 12-14 zile de îngrijiri medicale, în timp ce inculpaţii Gabriel Balhui şi Constantin-Culior Ştefan, prin prezenţa lor la faţa locului, au creat o stare de temere persoanei vătămate, înlesnind astfel săvârşirea faptei, iar ulterior bunul sustras a fost valorificat de către cei patru autori, prejudiciul cauzat fiind în cuantum de 2.000 lei.

Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Constanţa a admis propunerea astfel cum a fost formulată şi a dispus arestarea preventivă a inculpatului pe o perioadă de 30 de zile.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii