Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:00 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Patriarhul Daniel – „Ne cerem iertare dacă unele cuvinte au fost insuficient de lămuritoare”

ro

05 Nov, 2015 18:30 1359 Marime text
Patriarhul Daniel a transmis, astăzi, un mesaj prin intermediul căruia își cere iertare "dacă unele  cuvinte ale noastre au fost insuficient de lămuritoare sau au fost răstălmăcite". Patriarhul susține că Biserica îi iubește pe toți tinerii pentru că sunt darul lui Dumnezeu pentru familie.
 
"Cuvânt părintesc și prietenesc pentru tineri
 
Dragi tineri, În aceste momente de mare durere pentru moartea multor tineri nevinovați la Clubul Colectiv din București, pentru familiile îndoliate care își plâng pe cei dragi ai lor, și pentru cei răniți care se află în spitale, dar și în vreme de mare frământare socială, vă adresăm cuvânt părintesc de mângâiere și de pretuire, de pace și binecuvântare.
 
Ne cerem iertare dacă unele cuvinte ale noastre au fost insuficient de lămuritoare sau au fost răstălmăcite.
 
Înțelegem că tinerii de azi doresc nu numai socializare și comuniune între ei, ci și să fie ascultați și încurajati în aspiratiile lor.
 
Biserica noastră îi iubește pe toți tinerii, pe cei care vin la biserică și pe cei care nu vin la biserică, deoarece ei sunt darul lui Dumnezeu pentru familie și pentru societate.
 
Până acum, Biserica, împreună cu tinerii din parohii, a organizat multe programe spirituale, culturale și social-filantropice. Acum însă dorim să exprimăm mai multă afecțiune și înțelegere pentru toți tinerii din societate, respectând libertatea, demnitatea și aspirațiile lor.
 
Biserica este acum alături de tineri înțelegând dorința lor de înnoire spirituală și morală a societătii românești și se roagă pentru prezentul și viitorul poporului român, spre a trăi în pace și unitate.
 
DANIEL", este mesajul Patriarhului, potrivit Agerpres.

Sursa foto: www.ziuanews.ro
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii