Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:07 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Halep, lăudată de un fost câştigător al US Open „Parcă joacă şah, îmi place să o privesc”

ro

10 Sep, 2015 09:42 951 Marime text
 
Simona Halep s-a calificat în premieră în semifinalele US Open, după ce a obţinut cea mai importantă victorie a carierei, 6-3, 4-6, 6-4 cu fostul număr 1 mondial, Victoria Azarenka. Evoluţia entuziasmantă a Simonei i-a adus compatrioatei noastre laude din partea multor campioni.

Fostul mare jucător suedez de tenis, Mats Wilander, câştigător al Internaţionalelor SUA în anul 1988, a comentat la Eurosport evoluţia Simonei Halep în partida cu Victoria Azarenka. El a recunoscut că la începutul setului trei credea că jucătoarea din Belarus va câştiga partida, însă a fost plăcut impresionant de atitudinea compatrioatei noastre, relatează România TV.

„Simona fost mai consistentă şi mai puţin previzibilă decât Azarenka. Cred că a făcut-o pe Azarenka să încerce prea mult. Cu toţii credeam că Azarenka va reuşi, dar Simona s-a mişcat bine pe teren şi o făcea să lovească decisiv prea rapid. Simona a făcut totul că un joc de şah, nu avea nevoie să ucidă punctele pentru că a avut o poziţionare mai bună.

Simona joacă un tenis inteligent şi cred că astăzi a avut o atitudine mai bună decât are de obicei. Astăzi a fost mai pozitivă decât de obicei  E bine pregătită, poate duce mult, nu e înaltă, e mai scundă decât majoritarea jucătoarelor. Îmi place să mă uit la ea", a spus Mats Wilander, în cadrul emsiunii "Game, Set & Mats".



Sursa: România TV
Sursa foto: sport.ro
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii