Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:53 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vasile Blaga „Până la 1 decembrie trebuie stabiliți candidații în alegeri”

ro

28 Jun, 2015 19:01 1345 Marime text
 
Copreședintele PNL Vasile Blaga declarat astăzi, în cadrul unei reuniuni cu activul de partid din județul Bacău, că până la 1 decembrie vor trebui stabiliți toți candidații partidului pentru alegerile locale din 1 iunie 2016, informează Agerpres.

„Va fi o vară activă pentru liberali pentru că s-ar putea să ajungem la guvernare chiar înainte de termenul în care mulți cred. Să fructificăm următoarele luni atât pentru a întări structurile din teritoriu, pentru a finaliza procesul de fuziune la nivelul tuturor localităților, dar și pentru a identifica cei mai buni candidați pe care să-i propunem în alegerile locale. Este absolut necesar, în urmărirea obiectivului comun, să depășim orgoliile care au despărțit", a spus Vasile Blaga.

Potrivit acestuia, „pentru a reuși, PNL trebuie să privescă nu în trecut, ci în viitor". „Cine nu percepe că există un singur PNL are podul rupt către liberali. Adversarul nostru politic este dincolo, în afara partidului și se numește PSD", a precizat Vasile Blaga.

El a cerut încetarea coabitării liberalilor cu PSD în unele județe. „Mai sunt coabitări cu structurile PSD din unele județe. Nu cred că mai poți fi liberal dacă coabitezi cu PSD, tu ori rudele tale. Lumea este informată, are alte standarde de a cunoaște realitățile și nu poate fi înșelată prin diverse tertipuri de coabitare. Vom lua măsuri rapide și în spiritul statului pentru a netezi drumul către obiectivul nostru: câștigarea alegerilor", a afirmat Vasile Blaga.



Sursa: Agerpres
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii