Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:37 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 2. A fost transferată la Chirurgie plastică O tânără de 25 de ani din Constanţa s-ar număra printre victimele tragediei din club Colectiv

ro

31 Oct, 2015 13:02 2145 Marime text
Numărul persoanelor care şi-au pierdut viaţa în incendiul din Clubul Colectiv din Bucureşti a ajuns la 27, majoritatea neavând acte asupra lor, în timp ce răniţi sunt aproape 180, potrivit secretarului de stat Raed Arafat.
 
Încă din timpul nopţii, au apărut pe reţelele de socializare liste cu numele victimelor internate în Capitală. Pe una dintre aceste liste apare numele unei fete din Constanţa, care locuieşte în prezent în Bucureşti. Este vorba despre Ioana Ruxandra Grigore, în vârstă de 25 de ani. Potrivit primelor date, tânăra ar fi internată la Spitalul Bagdasar-Arseni.
 
La acest spital ar mai fi internate alte 24 de persoane, conform sursei menţionate.
 
Vom reveni cu informaţii.

UPDATE 2, ora 14.35

Ioana Ruxandra Grigore a fost transferată de la secţia de Reanimare la cea de Chirurgie plastică, potrivit reprezentanţilor Spitalului Bagdasar-Arseni. Tânăra a suferit arsuri pe 8% din suprafaţa corpului.

UPDATE 1, ora 13.28

Pasionată de volei, Ioana Ruxandra Grigore, potrivit surselor noastre, face fotografii la meciurile de volei, mai ales la cele organizate în Bucureşti. A participat, în 2013, în calitate de fotograf, la Campionatul Balcanic de volei rezervat cadeţilor.

Citeşte şi Raed Arafat - „27 de persoane au murit, 184 au fost transportate la spital, 146 au rămas internate” (galerie foto + video)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii