Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:37 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O persoană a produs agitaţie, fără motiv, la City Park Mall din Constanţa. Detalii

ro

06 Dec, 2016 16:39 7151 Marime text
Momente de panică la Constanţa fără... motiv. Astăzi, un vizitator al centrului comercial City Park a apăsat două butoane de panică, ulterior părăsind mall-ul.

„Conform legislaţiei în vigoare, centrele comerciale trebuie să fie dotate cu butoane de panică, pentru ca în cazul unui incendiu, acestea să poată fi activate cu uşurinţă.
 
Aceste butoane se găsesc în toate spaţiile publice din mall, inclusiv în parcările subterane. În cursul zilei de astăzi, două astfel de butoane au fost activate în parcarea P-2 Nord, de o persoană care a părăsit în grabă parcarea centrului comercial atunci când agenţii de pază s-au îndreptat spre el.
 
Verificăm în acest moment filmările de pe camerele de pe supraveghere pentru a identifica numărul de înmatriculare, care va fi transmis instituţiilor abilitate să cerceteze cazul.
 
Ne pare rău că astfel de situaţii apar ca urmare a acţiunilor unor vizitatori ai centrului comercial, care nu acţionează cu bună-credinţă şi aleg să declanşeze alarma de incendiu în lipsa unei ameninţări reale. În măsură în care depinde de noi, facem tot posibilul să prevenim astfel de situaţii în viitor”, au declarat, pentru cotidianul ZIUA de Constanţa, reprezentanţii City Park Mall. 

 
Amintim că, în luna octombrie a acestui an, la City Park Mall a avut loc verificarea sistemelor de siguranţă din mall, ce a presupus şi testarea alarmei de evacuare. Atunci, vizitatorii au primit informaţii din partea echipajului de pază şi personalului Info Desk, activitatea centrului comercial fiind reluată ulterior.
 
Foto: Arhivă

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii