Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:09 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O parte dintre copiii internați în spitalele din Brașov, în urma tragicului accident de ieri, vor fi externați

ro

18 Jun, 2016 10:44 2384 Marime text
Majoritatea copiilor din Iași care au fost  răniți în urma accidentului rutier petrecut ieri pe DN1, vor fi externați astăzi din spitalele unde au fost transportați pentru îngrijiri medicale.
 
„De la Spitalul Clinic de Copii vor fi externați după ora 12.00 un număr de 11 din cei 12 copii. Unul care este operat va mai rămâne câteva zile în spital, dar este în afara oricărui pericol. De la Spitalul Militar, trei au fost externați vineri seara, iar doi urmează să plece azi. Dintre cei patru copii internați la Spitalul Sf. Constantin, trei vor fi externați sâmbătă. Pentru o fată care ar avea nevoie de operație se așteaptă acordul părinților. Dacă vor dori să fie operată la spitalul din Brașov, va rămâne în continuare în grija medicilor, dacă nu va fi externată”, a precizat prefectul Ciprian Băncilă prefectul pentru agerpres.ro.
 
Acesta a mai precizat faptul că la Spitalul Clinic Județean de Urgență mai sunt internate un număr de șase persoane, dintre care una este la terapie intensivă, dar starea ei s-a ameliorat ușor.
 
De asemenea, toți cei internați în acest spital vor mai rămâne câteva zile pentru că au avut politraumatisme multiple care necesită mai multe zile de spitalizare, a mai spus sursa citată.
 
Vă reamintim că, autocarul înmatriculat în județul Iași a acroșat, în timp ce se deplasa în direcția Sibiu venind dinspre Brașov, un parapet de beton care separă sensurile de mers într-o curbă la dreapta, răsturnându-se pe celălalt sens de circulație. În urma impactului, patru persoane au murit.
 
Citește și: Planul Roşu de Intervenţie - Un autocar cu copii s-a răsturnat. Patru persoane au murit. Multe întrebări și neclarități...
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii