Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:26 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident rutier grav. Autocar cu 29 de persoane răsturnat. Zeci de salvatori la intervenţie. Vânt puternic la locul evenimentului (galerie foto)

ro

13 Feb, 2019 03:17 8995 Marime text
Un grav accident a avut loc, în acestă noapte, pe DN1, în judeţul Braşov, la ieşire din Codlea spre Făgăraş, în zona denumită Peneş Curcanul.

Ciprian Sfreja, purtătorul de cuvânt al ISU Braşov a declarat, pentru ZIUA de Constanţa, că în evenimentul rutier a fost implicat un autocar cu 29 de persoane, iar la faţa locului au fost deplasate „două echipaje SMURD, o ambulanţă SAJ, un echipaj cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de la SVSU Codlea, ulterior fiind trimise un echipaj SMURD şi o altă ambulanţă SAJ”

În urma accidentului din rezervorul autocarului a început să curgă combustibil nefiind pericol de explozie.

Un microbuz al ISU Braşov a a fost trimis la locul evenimentului pentru a prelua pasagerii din autocar care au fost transportaţi la remiza de pompieri Codlea de unde urmau să fie preluaţi cu un alt autocar.

Sfreja mai spune că „în zona producerii accidentului sunt condiţii de iarna şi vantul suflă cu putere”.

Au fost opt victime dintre care trei transportate la spital.

Celorlalte cinci victime li s-a acordat asistenţa medicală necesară la faţa locului şi au refuzat transportul la spital, a mai spus Sfreja.

Autocarul are numere de înmatriculare de Bucureşti.

Deocamdată, nu s-au stabilit condiţiile producerii accidentului, dar în judeţul Braşov în multe zone ninge abundent, iar vântul viscoleşte zăpada.

Poliția Rutieră a deschis o anchetă în acest caz. 

Sursa foto: ISU Braşov
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii