Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:33 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O femeie de 30 de ani a fost scoasă în viață de sub dărâmături, la 5 zile după cutremurul din Nepal

ro

30 Apr, 2015 21:38 1225 Marime text
 
O femeie în vârstă de 30 ani a fost scoasă în viață de sub dărâmături la cinci zile de la devastatorul cutremur din Nepal, informază Y Net News, citat de B1 TV.

Femeia salvată muncea în bucătăria unei pensiuni din capitala nepaleză Kathmandu în timpul cutremurului care a devastat statul.

„Era rănită, însă conștientă și vorbea. A fost trimisă la un spital militar", a spus reprezentantul autorităților nepaleze.

Salvatorii au auzit pe cineva respirând sub moloz cu ajutorul sistemului de monitorizare auditivă aflat în dotarea serviciilor de salvare, a explicat un membru al "grupului francez de ajutorare în caz de catastrofe".

„Am auzit un simplu suflu care ne-a indicat că cineva se află cu siguranță acolo. Este bine și cred că va scăpa fără probleme. Este tânără și robustă, a dovedit acest lucru rezistând în acea gaură", a declarat unul dintre salvatori.

Descoperirea a fost considerată un miracol.

Cu puțin înainte de aceasta, un adolescent în vârstă de 15 ani a fost recuperat în viață, doar cu câteva contuzii, de sub ruinele pensiunii în care acesta lucra.

Cel mai recent bilanț al cutremurului din Nepal a ajuns la 5844 de morți, potrivit unor informații comunicate de unitatea de gestiune a catastrofelor din cadrul Ministerului de Interne al țării. 


Sursa: B1 TV
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii