Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:00 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Laura Kovesi răspunde atacului fostului preşedinte „Nu mă interesează ce zice Traian Băsescu“

ro

08 Apr, 2015 07:23 1375 Marime text
Procurorul şef al DNA Laura Kovesi a declarat că „nu o interesează ce spune Traian Băsescu" după ce aceasta a fost întrebată ce părere are despre faptul că fostul președinte s-a arătat atât de deranjat de acest val de denunțuri, potrivit România TV.

Întrebată cum îşi explică că Traian Băsescu se declară atât de deranjat de acest val de denunțuri, Laura Codruţa Kovesi a precizat: „Nu mă interesează ce zice domnul președinte Băsescu. Dar pot să vă spun că această problemă a denunțătorului nu este inventată în România și nu este în legislație din ianuarie 2015, nici din 2014, nici din 2013. Această clauză de nepedepsire există din 1968, în Codul Penal", a răspuns şefa DNA într-un interviu postat pe blogul jurnalistului Dan Cristian Turtutică.

Replica şefei DNA vine după ce Traian Băsescu a făcut, luni seară, o declaraţie prin care se dezice de Laura Codruţa Kovesi, şefa DNA, Florian Coldea, adjunctul şefului SRI, şi Livia Stanciu, şefa Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, oameni pe care el însuşi i-a promovat.

Traian Băsescu s-a declarat îngrijorat de rolul denunţurilor din dosarele DNA.

„Din silă nu îi sun. Ei sunt artizanii acestui mod răvăşit de a face justiţie și fără respect pentru cel care nu e condamnat. Ce să fac, vor să mai rămână cinci mandate în funcție. Am primit lecţia Niţu. Îl sunasem pentru că aveam o problemă de clarificat cu el. Nu avea nici o legatura cu dosarul fiicei mele", a declarat Băsescu luni la B1 TV.


Sursa: România TV
Sursa foto: cotidianul.ro

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii