Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:23 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Noapte plină pentru polițiștii rutieri din Constanța și Năvodari

ro

09 Dec, 2015 01:00 1791 Marime text
 
Polițiștii rutieri au avut de lucru în această seară. În jurul orelor 21:40, un bărbat de 25 ani, din Năvodari, a condus autoturismul marca VW Passat, pe bulevardul Alexandru Lăpuşneanu din municipiul Constanţa însă nu oricum. Polițiștii rutieri l-au depistat că avea suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice în perioada în curs şi totodată se afla sub influenţa băuturilor alcoolice (0,12 mg/l alcool pur în aerul expirat).
 
De asemenea, în jurul orelor 21:54, un bărbat de 54 ani, din Năvodari, a condus autoturismul marca Dacia 1310, pe str. Oborului  din oraşul Năvodari în timp se afla sub influenţa băuturilor alcoolice (0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat).
 
Câteva minute mai târziu, adică în jurul orei 22:09, un bărbat de 24 ani, din Constanţa, a condus autoturismul marca Peugeot 605, pe str. I.C.Brătianu, dinspre Cora către Valu lui Traian şi ajungând în apropierea intersecţiei cu str. Matei Millo, nu a adaptat viteza la condiţiile de carosabil umed, a pierdut controlul direcţiei spre stânga şi a intrat în coliziune cu un copac de pe partea stângă a drumului. Accidentul s-a soldat cu vătămarea corporală uşoară a conducătorului auto.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii