Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:24 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nicolae Matei, primarul din Năvodari, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

ro

10 Sep, 2014 14:43 3391 Marime text
Nicolae Matei, primarul din Năvodari, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.Decizia este definitivă şi a fost pronunţată azi de judecătorul Ilie Aurel Gheorghe, de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a României.

Nicolae Matei este cercetat de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie, alături de Gurgu Isidor. Acesta rămâne în libertate.

Citeşte aici comunicatul DNA.

Oficial, de la Curtea Supremă

"Admite în parte contestaţia formulată de Direcţia Naţională Anticorupţie – Serviciul Teritorial Constanţa. Respinge contestaţiile formulate de inculpaţii Matei Nicolae şi Gurgu Isidor. Desfiinţează în parte încheierea nr. 6/P/JDL din 30 august 2014, pronunţată de Curtea de Apel Constanţa în dosar nr. 523/36/2014 şi rejudecând: Admite propunerea formulată de Direcţia Naţională Anticorupţie – Serviciul Teritorial Constanţa cu privire la inculpatul Matei Nicolae. În temeiul art. 204 C.p.p. rap. la art.226 C.p.p. şi art. 223 al. 2 C.p.p. Dispune arestarea preventivă a inculpatului Matei Nicolae, pentru o durată de 30 de zile, începând cu data punerii în executare a mandatului de arestare preventivă. În temeiul art. 230 C.p.p. dispune emiterea de îndată a mandatului de arestare preventivă pe numele inculpatului Matei Nicolae. Face aplicaţia în mod corespunzător a disp. art. 228 C.p.p. Menţine celelalte dispoziţii ale încheierii referitoare la inculpatul Gurgu Isidor. Obligă pe inculpaţii Matei Nicolae şi Gurgu Isidor la plata sumei de câte 100 lei cheltuieli judiciare statului din care câte 50 lei pentru fiecare reprezintă onorariul avocaţilor din oficiu ce se va plăti din fondurile Ministerului Justiţiei. Definitivă."

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii