Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:51 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Motorină confiscată la Cernavodă

ro

18 May, 2015 13:56 1872 Marime text
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au identificat în zona de competenţă a SPF Cernavodă un cetăţean român care transporta, cu un autovehicul, cantitatea de 200  litri produs petrolier fără documente justificative.
 
În urma cercetărilor, în zonă au mai fost descoperite abandoante trei butoaie metalice, încărcate cu 480 litri de motorină.
 
Astfel, în data de 15 mai, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului PF Cernavodă au oprit pentru control, în zona de competenţă, un autovehicul marca Ford Transit condus de cetăţeanul român M.V., în vârstă de 36 de ani.


În urma controlului, în autovehicul a fost găsită cantitatea de 200 litri de produs petrolier cu miros specific de motorină, depozitată în 10 bidoane din plastic, pentru care conducătorul auto nu a putut prezenta documente justificative de provenienţă.

În continuarea cercetărilor, poliţiştii de frontieră au descoperit, abandonate pe malul Dunării, ascunse în vegetaţie, trei butoaie metalice, încărcate cu 480 litri produs petrolier cu miros de motorină.

Poliţiştii de frontieră au ridicat în vederea confiscării cei 680 de litri de produs petrolier conform procedurilor legale şi existând suspiciuni în privinţa provenienţei au întocmit lucrare penală pentru săvârşirea infracţiunilor de delapidare şi complicitate la delapidare, fapte prevăzute şi sancţionate de art. 295 din Noul Cod Penal.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii