Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:37 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Peste o tonă și jumătate de motorină, confiscată la Cernavodă (galerie foto)

ro

06 Sep, 2016 13:41 3363 Marime text
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au identificat, în zona de competenţă a SPF Cernavodă, doi cetăţeni români care transportau cu o ambarcaţiune cu motor, cantitatea de 1.600 de litri produs petrolier, fără a deține documente justificative.
 
Astăzi, în jurul orei 00.45, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului PF Cernavodă, aflaţi în misiune specifică pe fluviul Dunărea, au observat,  în dreptul kilometrului  fluvial 315, o ambarcaţie din tablă cu motor în care se aflau două persoane de sex masculin.
 
În urma controlului ambarcaţiei, a fost găsită cantitatea de 1.600 litri de produs petrolier cu miros specific de motorină, depozitată atât în patru recipiente din tablă, cât și în flotoarele ambarcaţiunii, pentru care persoanele în cauză nu au putut prezenta documente justificative de provenienţă.
 
Faţă de cele constatate, cei doi bărbaţi, B.I., de 26 ani şi C.G., de 17 ani, domiciliaţi pe raza județului Constanța, au declarat că au căutat lemne de foc, dar au găsit butoaiele cu produs petrolier abandonate pe malul fluviului Dunărea.
 
Poliţiştii de frontieră au ridicat în vederea confiscării ambarcaţia şi motorul acesteia, precum și produsul petrolier, evaluat la aproximativ 4.800 lei, iar în cauză, fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.



Sursă foto: Garda de Coastă
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii