Ziua Dobrogei, 139 ani
14 noiembrie 1878 - 14 noiembrie 2017
16:20 17 10 2017 Citeste un ziar liber! Unde ne gasiti?

Ministrul Sănătății a eliberat din funcție un consilier

ro

11 Dec, 2015 21:36 500 Marime text
Ministrul Sănătății, Patriciu Achimaș-Cadariu, a decis eliberarea lui Benoni Țiganiuc din funcția de consilier al secretarului de stat Dorel Săndesc, ca urmare a afirmațiilor pe care le-a făcut după întâlnirea cu medicii participanți la concursul de rezidențiat de ieri.
 
Potrivit unor informații apărute pe internet, consilierul Țiganiuc le-ar fi spus tinerilor care au participat la întâlnire că nu înțelege patriotismul lor de a munci în țară și să își vadă interesul să plece să muncească în străinătate.
 
Ministrul a reacționat astăyi și a spus că instituția pe care o conduce se delimitează de afirmațiile făcute de consilierul Țiganiuc într-un cadru informal, după încheierea discuțiilor dintre reprezentanții MS și reprezentanții medicilor.
 
"Este regretabil că un reprezentant al Ministerului Sănătății a afirmat astfel de lucruri. Ne preocupă în mod special identificarea unor soluții pentru stoparea fenomenului migrației medicilor și asigurarea personalului medical necesar în unitățile sanitare publice", a afirmat Patriciu Achimaș-Cadariu, ministrul Sănătății, conform comunicatului de presă.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii