Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
09:28 16 12 2017 Citeste un ziar liber! Unde ne gasiti?

Ministrul Carmen Dan a dispus verificări cu privire la modul în care s-a intervenit la incidentele din Piaţa Victoriei

ro

02 Dec, 2017 21:05 757 Marime text
Sâmbătă, 2 decembrie a.c., reprezentanții conducerii Ministerului Afacerilor Interne au avut o întâlnire de lucru cu cei ai Primăriei Capitalei cu privire la imposibilitatea desfășurării activităților de organizare a unui eveniment public autorizat, în Piața Victoriei, informează MAI. 
 
În urma analizării incidentelor care au avut loc în Piața Victoriei au rezultat următoarele concluzii: o autoritate publică, respectiv Primăria Capitalei, a fost împiedicată să desfășoare o activitate autorizată, mai multe persoane au intervenit asupra unor bunuri care nu le aparțineau riscând deteriorarea acestora, iar o persoană a suferit vătămări corporale.
 
În consecință, ministrul afacerilor interne, Carmen Dan a dispus verificări cu privire la modul în care structurile subordonate MAI și-au îndeplinit atribuțiile ce le revin, conform legii.
 

"Ministrul afacerilor interne o asigură pe doamna Gabriela Firea, Primarul General al Capitalei, de întreg sprijinul Ministerului Afacerilor Interne și de întreaga sa disponibilitate în colaborarea instituțională în scopul continuării activităților în interesul public și în menținerea siguranței cetățeanului" - au transmis reprezentanţii MAI.

Ti-a placut articolul?

Comentarii