Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:53 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ministrul Apărării Naţionale, Mihai Fifor s-a întâlnit cu membrii comisiei de apărare din Camera Deputaților

ro

04 Oct, 2017 17:23 1784 Marime text
Ministrul apărării naționale, Mihai Fifor, s-a întâlnit miercuri, 4 octombrie, cu membrii Comisiei pentru apărare, ordine publică și siguranță națională din Camera Deputaților, la Parlamentul României. Este prima întâlnire din seria consultărilor periodice cu cele două comisii de specialitate ale Parlamentului României.
 
Tema principală de discuţie a fost alocarea bugetară pentru Armată de doi la sută. În context, ministrul Fifor a prezentat principalele elemente ale programelor de achiziție, a confirmat faptul că bugetul a fost alocat în integralitate, iar 38 la sută sunt destinați pentru înzestrare, prioritate avînd cele opt programe esențiale asumate de către Guvern şi pentru care toate eforturile sunt concentrate în această direcţie.
 
Totodată, ministrul apărării naționale a declarat că M.Ap.N. va trimite, în maxim o săptămână, spre adoptare în Parlament, proiectul de lege pentru achiziția sistemelor Patriot.
 
Au mai fost abordate subiecte legate de prezența militarilor români în teatrele de operații, salarizare și alte teme de actualitate ale instituției militare.
 
Sursa foto: facebook/Mihai Fifor
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii