Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:10 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mii de poliţişti cu autospeciale au ieşit în teren. Iată motivul!

ro

01 Jun, 2017 11:09 1817 Marime text
Aproape 9.000 de polițiști, cu 4.000 de autospeciale, vor acționa în teren, pe toată durata minivacanței de 1 Iunie și Rusalii, pentru siguranța cetățenilor.
 
În perioada 1—5 iunie a.c., Poliția Română va acționa, în toată țara, cu 8.942 de polițiști și 4.000 autospeciale (media zilnică).
 
Pentru menținerea ordinii și siguranței publice, Poliţa Română va organiza zilnic, în această perioadă, 3.312 patrule de siguranță publică.
 
De asemenea, în fiecare zi, 1.993 de polițiști rutieri vor fi prezenți pe principalele drumuri naționale și autostrăzi, pentru fluidizarea traficului pe căile de acces din zona lăcașurilor de cult și a stațiunilor turistice.
 
Pentru prevenirea accidentelor de circulație grave și menținerea unei atitudinii prudente în trafic, polițiștii rutieri vor acționa cu 421 aparate radar în întreaga țară, inclusiv echipamentele de ultimă generație (dispozitivele True Cam).
 
În acțiuni, polițiștii vor fi sprijiniți de elicoptere ale IGAv.
 
Polițiștii de la transporturi vor asigura măsurile de ordine publică, în medie/zi, pe 252 de trenuri de călători, în 266 stații și triaje de cale ferată, în 14 aerogări și 21 porturi la Marea Neagră sau pe Dunăre. Totodată, 5 de trenuri de marfă vor fi însoțite, pe durata deplasării, de către polițiști.
 
Reamintim tuturor cetățenilor să respecte indicațiile polițiștilor aflați în teren.
 
ALEGE VIAȚA!
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii