Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:04 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mesaje de regret şi durere pentru tânăra din Mangalia care s-a sinucis „Îngeraşul nostru, odihneşte-te în pace!“

ro

03 Jul, 2014 10:19 7850 Marime text
La numai 14 ani, Ana Maria U. din Mangalia a ales să se sinucidă după o ceartă cu prietenul. Acesta i-ar fi spus să nu se mai vadă o perioada, deoarece are nevoie de timp să înveţe pentru bac. Ana Maria terminase clasa a VIII-a la Şcoala Gala Galaction din Mangalia. Cei care au cunoscut-o deplâng trecerea în nefiinţă a minorei.

Mulţi dintre prietenii ei şi-au pus poze negre la profilul de Facebook, în semn de doliu. De asemenea, ei au lăsat şi numeroase mesaje pentru a-şi exprima regretul. Pe pagina lui Adrian Greavu, cel care se pare ar fi prietenul fetei, acesta a postat o poză neagră cu mesajul: „De ce a fost nevoie de așa ceva...aveam ceva frumos și un viitor în față...“. Ceilalţi cunoscuţi s-au alăturat şi au lăsat şi ei mai multe mesje: „Tu trebuie să fii tare, gândeşte-te cum era ea ! Cum zâmbea, cum râdea, cât era de ''lejeră'' în ceea ce priveşte problemele... Tu trebuie să nu cedezi pe lângă cei care te susţin... Pe noi te poţi baza, suntem o familie şi suntem lângă tine ... Îngeraşul nostru, odihneşte-te în pace!“, este mesajul lăsat de Diana Brn.

„Adi,te ştiu de foarte mult timp, te ştiu un băiat puternic aşa că şi acum trebuie să fii la fel. Încearcă să te gândeşti că ea e într-un loc mai bun şi că nu ar vrea să te vadă trist. E greu, dar încearcă...Dumnezeu să o ierte şi tu ai grijă de tine“, spune Flo E., pe pagina tânărului.

Zuzi Ad a postat la rândul ei o poză de doliu şi un mesaj în amintirea fetei: „Nici nu pot spune în cuvinte durerea pe care o simt...ai fost mai mult ca o soră pentru mine... ai fost, eşti şi vei fi o parte din inima mea...nimeni nu poate ştii ce a fost în sufletul tău când ai luat decizia asta...te iubesc enorm...şi mă voi ruga toată viaţa mea sa îţi fie bine acolo unde eşti...încă nici nu îmi vine să cred...promit ca îţi voi păstra vie amintirea...Odihneşte-te în pace, prinţesica mea!“.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii