Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:52 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Mariana Mircea, fostul primar din Cernavodă, a fost exclusă din PSD

ro

27 Mar, 2014 13:32 3570 Marime text
Mariana Mircea, fostul edil şef al oraşului Cernavodă, a fost exclusă din PSD, susţine liderul Organizaţiei Locale PSD Cernavodă, Ştefan Pleşa. Acesta a declarat că excluderea Marianei Mircea din partid are semnătura Organizaţiei Judeţene a PSD Constanţa, prin persoana lui Cristinel Dragomir, secretarul executiv al formaţiunii politice.
Pleşa a declarat că Mariana Mircea urmează să fie înlocuită în Consiliul Local Cernavodă, dat fiind faptul că a pierdut susţinerea politică a partidului. Tot liderul local al PSD Cernavodă a menţionat şi că odată cu Mariana Mircea a fost exclusă din partid şi Gabriela Răducanu care, de asemenea, era consilier în CL Cernavodă. Şi pentru aceasta din urmă se va face, în viitorul apropiat, propunerea de înlocuire în Consiliul Local. Menţionăm că am încercat să aflăm un punct de vedere şi de la Mariana Mircea, dar aceasta nu poate fi contactată pentru moment.
 
UPDATE


Contactată telefonic pentru a comenta excluderea sa din partid, Mariana Mircea, fostul şef al administraţiei publice locale din Cernavodă, a declarat că nu avea cunoştinţă de acest aspect, dar şi că este convinsă că nu Organizaţia Locală PSD Cernavodă a avut această dorinţă. „Este o surpriză foarte mare. Firesc, voi contesta decizia de excludere a mea din partid. Din câte cunosc eu, nu Organizaţia Locală a luat această decizie“, a explicat Mariana Mircea.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • anton 27 Mar, 2014 14:03 Pe betivanul de la Kogalniceanu cand il excludeti, fratilor!Asta e paranoia rau!