Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:14 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Marian Turbatu, denunţătorul lui Nicuşor Constantinescu, la B1TV „Nu a vrut să emită anumite acte şi de aceea am acţionat în instanţă”

ro

20 Mar, 2014 14:56 2545 Marime text
Marian Turbatu, preşedintele Asociaţei Eoliene Române, a explicat care sunt motivele pentru care l-a reclamat pe Nicuşor Constantinescu, preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, procurorilor DNA: „Nu a vrut să emită anumite acte. A fost obligat şi la amenzi civile, dar Fiscul refuză să le colecteze”
Deşi înainte de a fi reţinut, Nicuşor Constantinescu declara: „Am fost reţinut în urma unor acuzaţii ale unui escroc-Turbatu Marian”, acesta afirmă că toate problemele pe care le-au avut au fost legale şi că, după ce Consiliul Judeţean a refuzat să emită actele pe care le-a solicitat, a mers în instanţă. „Instanţa l-a obligat pe domnul Constantinescu să le emită în 30 de zile, şi nu a făcut acest lucru” continuă Marian Turbatu.
„A fost obligat şi la plata unor amenzi civile, care trebuiau colectate de Fisc, dar fiscul refuză să le colecteze. Până în acest moment, s-au adunat la peste 2 milioane de lei.” a mai adăugat preşedintele AER.


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii