Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:17 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mai mulţi constănţeni rămân joi fără apă timp de şase ore. RAJA SA va remedia o defecțune

ro

21 Mar, 2017 14:21 2906 Marime text
Pentru remedierea unei defecțuni la una din vanele de pe conducta principală de alimentare cu apă, cu diametrul de 600 mm, din municipiul Constanța, în zona intersecției dintre bulevardul Tomis cu bulevardul  Alexandru Lăpușneanu, SC RAJA SA este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile joi, 23 martie 2017, în intervalul orar 09.30 – 15.30.
 
Vor fi afectați de lipsa apei potabile consumatorii din perimetrul delimitat de strazile Poporului – Mihai Viteazu – Alexandru Lăpușneanu – Farului – Tomis – Poporului, cei de pe b-dul Tomis pe tronsonul delimitat de intersecțiile cu bdul Alexandu Lăpușneanu și strada Petru Vulcan – blocurile TS si abonatii alimentați prin punctele termice din zonele afectate, numerele: 102, 104 și 120.
 
Abonații din zona Piata Tomis III și cei arondați punctului termic nr.117 vor avea apă cu presiuni reduse în intervalul menționat.
 
SC RAJA SA îşi cere cerem scuze față de constănțenii care vor suferi de lipsa apei potabile și îi asigură că echipele care execută lucrările vor face tot posibilul pentru finalizarea intervențiilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, toţi abonații afectaţi de această oprire sunt rugaţi să-şi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii