Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:03 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mai multe autovehicule cu certificate de înmatriculare false, descoperite la Negru Vodă

ro

25 Nov, 2015 12:09 1648 Marime text
 
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au identificat în PTF Negru Vodă mai multe autovehicule cu certificate de înmatriculare false.
În data de 24.11.2015, în jurul orei 11.45, în P.T.F. Negru Vodă s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră cetăţeanul român S.M., în vârstă de 61 de ani, domiciliat pe raza judeţului Constanţa, care conducea o autocamionetă marca Iveco înmatriculată în R. Bulgaria.
În urma verificărilor a rezultat faptul că certificatul de înmatriculare al maşinii, prezentat la control, este  falsificat, iar plăcuţele de înmatriculare ale acesteia aparţin altui autoturism înmatriculat în R. Bulgaria.
Cu o zi în urmă, în jurul orei 12.00, tot în P.T.F. Negru Vodă s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră cetăţeanul român M.G., de 26 de ani, domiciliat în municipiul Constanţa, care conducea un microbuz marca Mercedes înmatriculat în R. Bulgaria. În urma verificărilor a rezultat faptul că certificatul de înmatriculare, prezentat la control, este  falsificat.
Ambii conducători auto au declarat că au achiziţionat autovehiculele fără a cunoaşte că documentele în cauză sunt false, iar în primul caz şoferul a specificat şi faptul că nu avea cunoştinţă că plăcuţele de înmatriculare figurează în baza de date pentru un alt autoturism.
În ambele cazuri, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „fals material în înscrisuri oficale”, „uz de fals” şi „punerea în circulaţie sau conducerea unui autoturism neînmatriculat sau cu numere false”, spune purtătorul de cuvânt al Gărzii de Coastă, subinspector de poliţie Alexandru Ion. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii