Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:59 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

La Constanţa, s-a dat startul sezonului I’Velo 2013

ro

05 Apr, 2013 13:57 1934 Marime text
Raiffeisen Bank şi Asociaţia Green Revolution, în parteneriat cu Primăria Municipiului Constanţa lansează azi, programul de bike-sharing “I’Velo” la Constanţa.

Centrul de închiriere va fi amplasat în Parcul Tăbăcăriei (Gravity Park)si va pune la dispoziţia constăntenilor 120 de biciclete.

Din 2010, cand am lansat I'Velo, si pana in prezent putem spune ca am reusit sa aratam ca bicicleta nu este doar mijloc de agrement, in week-end, ci chiar mijloc de transport la si de la serviciu. Vrem sa ii incurajam pe oameni sa foloseasca in continuare cat mai mult bicicleta, sa isi lase masinile acasa si sa pedaleze pentru sanatatea lor si a orasului lor”, a declarat Corina Vasile, Director Comunicare si Relatii Publice Raiffeisen Bank

In trei ani de I’Velo, impreuna cu peste 700.000 de utilizatori, am demonstrat ca romanii vor sa mearga pe biciclete. Suntem bucurosi sa continuam si anul acesta I’Velo la Constanta si asteptam cat mai multi biciclisti la centrele de inchiriere. Dorim ca de la un an la altul,cat mai multi romani sa foloseasca bicicleta ca mod alternativ de transport si sa constientizeze ca este o modalitate foarte simpla de a avea grija de sanatatea lor dar si de a avea grija de mediul inconjurator.” a declarat Raluca Fiser, presedintele Asociatiei Green Revolution.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii