Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:30 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Judeţul Constanţa. Accident rutier grav în această noapte Patru victime cu vârste între 15 şi 23 de ani. Şoferul era beat. Dinamica dezastrului

ro

27 Sep, 2015 05:49 4367 Marime text








Un grav accident de circulaţie a avut loc, în acestă noapte, în oraşul Hârşova.

Un tânăr de 24 de ani, din Ciobanu, sub influenţa băuturilor alcoolice (0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat), conducea un autoturism marca Opel Corsa, pe strada Vadului din Hârşova, dinspre Gârliciu către DN2A.
Odată ajuns la intersecţie cu DN2A, tânărul nu a respectat indicatorul de circulaţie şi a pătruns fără să se asigure intrând cu o autoutilitară condusă de alt tânăr din Victoria- Brăila.
În urma coliziunii dintre cele două maşini cinci tineri, toţi din Ciobanu, cu vârste cuprinse între 15 şi 23 de ani au ajuns pe mâna medicilor.

Comunicatul oficial al Poliţiei Rutiere Constanţa:

În data de 27.09.2015, în jurul orelor 02.07, C.C.A. (bărbat de 24 ani din Ciobanu-Constanţa), fiind sub influenţa băuturilor alcoolice (0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat), a condus autoturismul marca Opel Corsa, pe strada Vadului din oraşul Hârşova, dinspre Gârliciu către DN2A.
Ajungând la intersecţie cu DN2A, nu respectă semnificaţia indicatorului Oprire, pătrunde în intersecţie fără să se asigure şi intră în coliziune cu autoutilitara VW LT 35 condusă pe DN2A, dinspre Bucureşti către Constanţa, de către M.I.M. (bărbat de 29 ani din Victoria-Brăila).
În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a lui C.F.A. (bărbat de 18 ani din Hârşova - Constanţa) , D.T.B. (bărbat de 23 ani din Ciobanu-Constanţa), R.G.M. (bărbat de 18 ani din Ciobanu -Constanţa), G.N. (bărbat de 15 ani din Ciobanu-Constanţa), toţi pasageri în autoturismul Opel Corsa.
NOTĂ: Imaginea este pur ilustrativă.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii