Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:47 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Iubitorii de animale din Constanța cer demisia șefului Serviciului de Ecarisaj

ro

10 Jun, 2015 14:18 3340 Marime text
 
Reprezentanții Asociației Baricada Verde din Constanța protestează, în aceste momente, în fața Direcției Servicii Publice din cadrul Primăriei Municipiului Constanța (PMC), împotriva eutanasierii animalelor fără stăpân.
 
Protestatarii cer demisia directorului Serviciului Ecarisaj din cadrul PMC, Cristina Laurenția Itoafă.

"Prin acest protest dorim să atragem atenția asupra cârdășiei salariaților de la Serviciul Ecarisaj cu cei de la Biobaza Constanța", a afirmat Sorin Belu, reprezentant al Asociației Baricada Verde.

Citește și REACŢII FĂRĂ FRONTIERE FAŢĂ DE EUTANASIEREA CĂŢELULUI ÎN CĂRUŢ ÎNGRIJIT DE UN OM AL STRĂZII 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • tamara stoian 11 Jun, 2015 14:47 afara si departe de animale pt toata viata lor ! ce rusine pt constanta ; acolo activeaza ong strain ca sa ne salveze noua animalele nedorite si abuzate si amarate si voi ce faceti acolo la constanta ? ce faceti decat sa ucideti ? nu va e rusine ? nu aveti si voi mandrie , umanitate ? adica strainii vin la noi si ne sterilizeaza animalele , fac educatie , adoptii si voi le ucideti ????????????
  • Mirela Chimonides 11 Jun, 2015 00:15 Asa cum trateaza un animal,asa trateaza si omul ! Dar,Karma exista,mai devreme sau mai tarziu...
  • Mira 10 Jun, 2015 23:49 Toti de la baza aceea , inclusiv hingherii si veterinarii trebuie DATI AFARA. Oare nu sunt si oameni intregi la cap si cu suflet , care se se ocupe de animale ? De unde-i tot gasiti pe primitivii aia de hingheri, pe mincinosii si manipulatorii din administrati ecarisajului si veterinari care "au ecograf" in ochi...gata sa OMAORE orice animal, fara sa-i dea nici cea mai MICA sansa....au fost telefoane disperate CHIAR in ziua cand l-a OMORAT cu sange rece pe Bursuc...si VETERINARUL trebuie dat afara...
  • garleanu eva vasilisa 10 Jun, 2015 20:40 Oamenii care mai traiesc in tara asta, care isi respecta si ajuta atat semenii cat si animalele cer demisia si pedepsirea sefului serviciului de ecarisaj din Constanta si NU NUMAI. Asta ar fi unpas miniscul spre umanizare si civilizare, pentru adevar, ne-am saturat de crima, minciuna, manipulare si multi bani.