Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:20 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Înscrieri în Constanţa pentru proiectul „Expert în accesarea fondurilor europene“

ro

02 Oct, 2014 11:54 1632 Marime text
Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Constanţa informează faptul că Ministerul Tineretului şi Sportului organizează proioectul „Expert în accesarea fondurilor europene“.

Obiectivele urmărite în cadrul acestui proiect sunt creşterea gradului de accesare a fondurilor europene la nivelul organizaţiilor non-guvernamentale de şi pentru tineret, precum şi formarea unui număr de 495 persoane pe cele 8 regiuni de dezvoltare ale României.

Actele necesare înscrierii sunt formularul de înscriere, scrisoarea de intenţie, act de identitate în copie şi declaraţia preşedintelui ONG. Înscrierile se vor face depunând aplicaţiile scanate pe adresa de email djst.constanta@mts.ro sau dsj@dsjconstanta.ro , în atenţia compartimentului tineret sau, fizic, prin depunerea dosarelor în plic sigilat la sediul Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Constanţa.

Selecția participanților la nivelul Direcției Județene pentru Sport și Tineret Constanța se va face în perioada 6 - 15 octombrie  2014.

Judeţul Constanţa are alocat un anumit număr de locuri ce vor fi scoase la concurs după anuminte criterii. Criteriul de eligibilitate este cu privire la vârstă, care trebuie să fie până ân 35 de ani, şi la studiile superioare absolvite cu diploma de licenţă sau echivalentul acesteia. Criteriul de evaluare pe bază de punctaj constă în obţinerea unui punctaj minim de 60 de puncte din 100, iar admiterea se face în ordine descrescătoare a punctajului obţinut (în situația în care doi sau mai mulți participanți se situează pe ultimul loc, la punctaj egal, va fi selectat cel care a transmis primul documentele). Criteriul motivaţional presupune ca aplicantul să conceapă o scrisoare de intenţie unde să precizeze motivaţia privind participarea la curs, rezultatele aşteptate şi continuitatea după terminarea proiectului. În cele din urmă, ultimul criteriu este cel de participare civică unde aplicantul va trebui să aibă acte dovedidoare că a fost voluntar sau membru ONG.

Cursul are loc în perioada 23 – 28 octombrie 2014 la Bucureşti. Mai multe informaţii pe www.djsconstanta.ro şi la numărul de telefon 0241 – 614012 sau la sediul Direcției Județene pentru Sport și Tineret Constanţa, str. Ion Bănescu, nr. 2.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii