Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:58 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Incendiu catastrofal în județul Tulcea. O femeie a murit carbonizată. Este a doua nenorocire din județ în numai câteva ore

ro

20 Jan, 2018 00:09 2612 Marime text
 
 Puțin înainte de miezul nopții, pompierii de la Secția de Măcin au intervenit pentru limitarea efectelor unui incendiu care se manifesta la o casă în localitatea Turcoaia.

S-a intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, un echipaj SMURD și 14 subofițeri.

Incendiul a fost anunțat de vecini, iar la momentul la care au ajuns echipajele de interventie focul se manifesta la un corp de casă unde era o persoană de sex feminin în vârstă de 87 de ani, imobilizata la pat.

Din nefericire persoana a decedat.

Incendiul începuse să se extindă și la cel de al doilea corp de casă.

Un echipaj de poliție se află la locul evenimentului unde anchetează cauzele care au produs decesul femeii, fiind deschis un dosar de moarte suspectă.

Este posibil ca incendiul să fi fost provocat de jarul căzut, din sobă, pe niște materiale textile și de aici să se fi extins la întregul imobil

Aceasta este a doua nenorocire din județul Tulcea, în numai câteva ore, după ce tot ieri, după amiază, în șantierul naval a murit un bărbat (foto jos).

Din cauze necunoscute, deocamdată, acesta a căzut între o navă, aflată în doc, și o piesă, fiindu-i, efectiv, strivit capul. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii