Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:38 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Inalta Curte se pronunta privind presupusul plagiat al lui Victor Ponta

ro

17 Mar, 2014 08:00 3132 Marime text
victor ponta curtea suprema
Instanta suprema va trebui sa se pronunte cu privire la o contestatie facuta de Adrian Papahagi, Mihail Neamtu si Augustin Ofiteru, dupa ce procurorii au decis, in 21 mai 2013, neinceperea urmaririi penale in cazul acuzatiilor de plagiat aduse premierului de prestigioasa revista "Nature".

In rezolutia parchetului sunt citate si concluziile expertizei ORDA: "intre lucrarea cu titlul 'Raspunderea in dreptul international umanitar' autori Daniela Coman si Victor Ponta pe de o parte si lucrarile 'Drept international penal', autor Vasile Cretu, 'Curtea Penala Internationala. Istorie si realitate' autor Dumitru Diaconu si 'Dreptul International Penal si Infractiunile Internationale' autor Dumitru Geamanu nu exista identitate totala de structura, ci doar o identitate partiala de structura". / "Nu se poate proceda la calcularea procentului de text identic preluat deoarece formatele lucrarilor, tipul caracterelor utilizate si paginatiile sunt diferite".
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Besnik 17 Mar, 2014 18:36 In alte tari ale UE, doar cand se vehicula ca un ministru a plagiat, acestia isi dadeau demisia, cel putin pana la finalizarea procesului / luarea decizii definitive. Dl. Ponta de ce nu are onoare ? Romania nu are nevoie de un asemenea premier.