Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:45 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Garda de Coastă Constanța Circulaţia autovehiculelor se desfăşoară doar prin PTF Vama Veche – Durankulak

ro

11 Jan, 2017 13:52 2564 Marime text
Din cauza condiţiilor meteo nefavorabile, în punctele de trecere ale frontierei de la granița cu  Bulgaria de pe raza judeţului Constanţa, circulaţia autovehiculelor se desfăşoară doar prin P.T.F. Vama Veche – Durankulak, pentru autovehicule în greutate de până la 12,5 tone.
 
Prin  acest punct de frontieră se circulă în condiții de iarnă și că polițiștii de frontieră români colaborează în permanență cu omologii lor bulgari în vederea fluidizării traficului.
 
La P.T.F. Negru Vodă și P.T.F. Ostrov sunt restricții de trafic pe drumurile care fac legatura cu punctele de frontieră de pe teritoriul celor două state, pentru toate categoriile de autovehicule, din cauza conțiilor meteo nefavorabile. Conducătorii auto care tranzitează granița sunt direcționați spre locurile de parcare special amenajate din zonele adiacente punctelor.
 
De asemenea, Garda de Coastă ţine permanent legătura cu autorităţile de frontieră bulgare în vederea informării participanţilor la trafic cu privire la condiţiile de drum şi eventuale restricţii de circulaţie spre localităţile de frontieră.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii