Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:44 15 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fiul Mihaelei Rădulescu, în braţele unei românce celebre

ro

06 Oct, 2013 17:19 1823 Marime text

Lecţiile de viaţă pe care Mihaela Rădulescu i le dă fiului ei, Ayan, continuă, relaţia celor doi fiind un continuu proces de educaţie.

Aseară a fost lecţia de muzică clasică, iar, în acest sens, Mihaela l-a dus pe Ayan la operă pentru a vedea "Fun Opera", din a cărei distribuţie face parte şi celebra şi frumoasa Catrinel Menghia.

!Habar n-are fii-miu ce mândru va fi , peste vreo 7-8 ani, cu poza asta ! Am ieșit în gashca mare la Operă, am văzut o treabă simpatică, "Fun Opera" și m-am bucurat enorm să o revăd pe Catrinel Menghia, una dintre cele mai frumoase și mai speciale femei din România. O admir și o urmăresc de ani mulți, am invitat-o în emisiunea mea, iar acum sunt mândră să o regăsesc și ca artistă, la prima ei expoziție de pictură, în Monaco, la Salle du Ponant.

Am luat masa împreună și am tot aflat detalii despre viața ei profesională, atât de necunoscută în România - 6 episoade în celebrul serial american CSI, un rol grozav în "La citta ideale" și în "Night Wings", o întâlnire de excepție cu Cristian Puiu, Steven Spielberg și Nicole Kidman, la Cannes (despre care n-a povestit nimănui, din aceeași modestie cu care face... tot), o nouă campanie cu celebrul fotograf Peter Lindberg, 12 pagini în Vogue, cu 2 luni în urmă, alte campanii publicitare care vor fi difuzate și în România, dar și pe planetă și tot felul de alte proiecte în derulare sau care clocotesc în mintea ei atât de creativă. Și toate acestea doar în ultima vreme, căci cv-ul ei e doldora de multe alte realizări. O femeie minunată, care abia a împlinit 28 de ani și care nu încetează să mă uimească....

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii