Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:18 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fiscul pune sechestru pe maşinile de lux ale Simonei Halep și pe un teren de 1000mp, din comuna Vulturu, Constanţa

ro

24 Dec, 2014 10:56 2762 Marime text
 
Simona Halep a avut un an 2014 excepţional, în care a câştigat peste patru milioane de euro, dar asta nu o scuteşte de probleme financiare.

Conform wowbiz.ro, citat de adevarul.ro, fiscul a decis încă de la începutul anului, să pună sechestru pe maşinile de lux ale familiei Halep, în cauză fiind un Mercedes, un Audi, un Seat şi un Fiat. Acest lucru s-a întâmplat deoarece firma Lacto Mony SRL, aparţinând familiei Halep a acumulat datorii mari la stat.

Potrivit adevarul.ro, fiscul avea în vedere şi aplicarea sechestrului pe o stână de aproape 1000 de metri pătraţi, din comuna Vulturu, judeţul Constanţa, unde îşi desfăşura activitatea firma de lactate a lui Halep. 

Se pare că afacerile familiei nu merg deloc bine în acest moment, dar ele au ajutat-o pe Simona să devină o mare jucătoare de tenis. Cu ani în urmă, tatăl ei a vândut făbricuţa pe care o avea, pentru a avea bani ca să o ducă pe Simona la concursuri internaţionale. Ulterior fabrica a fost răscumpărată dar n-a mai avut acelaşi randament, relatează adevarul.ro.


Sursa: adevarul.ro
Sursa foto: fanatik.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii