Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:26 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Viitorul, meci tensionat cu FC Voluntari

ro

31 Oct, 2016 21:00 1256 Marime text
În această seară, FC Viitorul a învins echipa FC Voluntari, scor 2-1, în etapa a 14-a din Liga 1.
 
Meciul dintre Viitorul şi FC Voluntari s-a aprins cu aproximativ un sfert de oră înainte de final, la scorul de 1-0 pentru ilfoveni. În minutul 75, s-a dictat penalty pentru Viitorul, decizie contestată de jucătorii celor de la Voluntari, iar căpitanul Vasile Maftei a primit un prim cartonaş galben, conform romaniatv.net. Chiţu a executat penalty-ul, aparat însă de Balauru, dar nu a validat prima execuţie din cauza faptului că jucătorii au intrat în careu. Maftei a protestat din nou vehement în urma acestei decizii şi a văzut şi al doilea galben. Răzvan Marin a executat lovitura de la 11 metri a doua oară şi a restabilit egalitatea. FC Viitorul s-a impus după golul lui Boli din minutul 95.
 
Florentin Pandele a declarat imediat după terminarea partidei că i-a cerut managerului general să retragă echipa de pe teren în momentul acordării loviturii de la 11 metri pentru Viitorul.  
 

„Cred că ar fi fost bine dacă George Galamaz ar fi scos echipa de pe teren, aşa cum i-am cerut. Nu ştiu ce s-ar fi întâmplat, probabil am fi fost amendaţi, dar am fi tras un semnal de alarmă”, a spus Florentin Pandele, la Digi Sport. 

Foto: Facebook (Academia Hagi)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii