Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:27 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Elena Udrea scapă de un mandat de arestare

ro

20 Mar, 2015 10:22 2488 Marime text
Elena Udrea a primit o veste bună de la DNA şi anume că scapă de unul dintre mandatele de arestare pe numele ei. Anchetatorii au renunţat la măsura arestului la domiciliu, luată în dosarul Microsoft.

Elena Udrea rămâne însă în arest preventiv în dosarul gala Bute. Procurorii DNA vor cere chiar prelungirea stării de arest preventiv în această cauză.

Procurorii DNA au decis să nu mai ceară prelungirea arestării sale în dosarul Microsoft în care este acuzată de luare de mită, spălare de bani dar şi de trafic de influenţă.

Procurorii nu au mai cerut prelungirea măsurii de arest la domiciliu în cazul său, în condiţiile în care acesta a expirat în 17 martie. Cel mai probabil, ei au considerat că nu mai este nevoie de un mandat de arestare la domiciliu din moment ce Elena Udrea are emis pe numele său un mandat de arestare preventivă în dosarul gala Bute, potrivit România TV.

Măsura arestului preventiv în dosarul gala Bute va expira pe 26 martie, iar DNA va cere până atunci prelungirea lui. Totuşi decizia finală stă în mâinile judecătorilor de la instanţa supremă care ar putea să nu admită această prelungire sau să schimbe măsura arestului preventiv în arest la domiciliu.

Elena Udrea speră ca discuţiile purtate în faţa procurorilor cu denunţătorii săi, confruntările cu aceştia să o ajute să iasă din arest şi să fie judecată în libertate.


Sursa: România TV


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii