Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:07 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Elena Udrea, nou mesaj pe Facebook, prin Echipa de comunicare

ro

28 Feb, 2015 15:31 1623 Marime text
Elena Udrea transmite pe Facebook, prin Echipa de comunicare, că denunţurile împotriva sa în dosarul "Gala Bute" au fost făcute după ce Ana Maria Topoliceanu şi Gheorghe Nastasia au fost puşi sub acuzare.
 
Într-o nouă postare pe contul de Facebook al Elenei Udrea, semnată de "Echipa de comunicare", se spune că "se creează în mod fals ideea că banii destinaţi cumpărării de publicitate de către MDRT la «Gala Bute» ar fi fost deturnaţi către ElElena Udrea
 
"Nimic mai neadevărat. Acuzaţiile de luare de mită la adresa fostului ministru nu au nicio legătură cu organizarea evenimentului sportiv, ele fiind doar «anexate» la dosar", continuă textul menţionat.
 
"Circuitul denunţurilor: • Adrian Gărdean depune denunţ împotriva lui Ştefan Lungu şi a lui Gheorghe Nastasia. • După ce a fost acuzat, Lungu o denunţă pe Ana Maria Topoliceanu şi îl pomeneşte şi pe Tudor Breazu. • Acuzată de Lungu, Ana Maria Topoliceanu face denunţ împotriva Elenei Udrea şi îl presează pe Tudor Breazu să declare, la rândul său, împotriva lui Udrea. • Breazu neagă afirmaţiile lui Topoliceanu şi demonstrează cu probe presiunile la care a fost supus. • După denunţul lui Gărdean, Nastasia neagă, iniţial, acuzaţiile, pentru ca, apoi, să depună un denunţ împotriva Elenei Udrea. Concluzie: denunţurile împotriva lui Udrea au venit abia după ce Topoliceanu şi Nastasia au fost puşi sub acuzare. În realitate, odată prinşi, aceştia au vrut, în mod fraudulos, să plaseze vina mai departe", se arată în postarea de pe contul de Facebook al Elenei Udrea.
 
Elena Udrea a fost arestată preventiv miercuri, după ce ICCJ a emis pe numele ei mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, în dosarul "Gala Bute". Decizia nu este definitivă, contestaţia Elenei Udrea urmând să se judece, în 5 martie, tot la instanţa supremă.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii