Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:34 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

După ce a dat o grămadă de spargeri, un minor a ajuns în cele din urmă în arest

ro

09 Jun, 2015 12:42 1415 Marime text
Efectuând cercetări în cazul unui furt dintr-un autoturism, faptă duminică, poliţiştii Secţiei 2 au identificat un minor de 16 ani, din satul Pantelimon, bănuit de comiterea faptei. Fiind extinse cercetările s-a stabilit că acesta, împreună cu alţi minori, ar fi comis şi alte furturi. Astfel, în noaptea de 12 spre 13 mai, minorul, împreună cu încă două persoane, a pătruns prin efracţie în incinta unei societăţi comerciale situată pe strada Soveja din municipiul Constanţa, iar din interior a sustras bunuri alimentare în valoare de 1.000 lei.
De asemenea, acelaşi minor, în noaptea de 20 spre 21 mai, tot împreună cu cele două persoane a sustras dintr-un autoturism parcat pe bulevardul Tomis din Constanţa, un laptop şi o tabletă, prejudiciul fiind 4.000 lei.
Azi noapte, împreună cu alte trei persoane, minorul a sustras legume şi fructe dintr-o tarabă situată la intersecţia străzilor Soveja şi B. P. Haşdeu din municipiul Constanţa. Prejudiciul, în valoare de 1.000 lei, a fost recuperat parţial. Minorul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând ca astăzi să fie prezentat Judecătoriei Constanţa cu propunere de arestare preventivă.

Fotografia are doar scop ilustrativ
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii