Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:52 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 2. O femeie şi un bărbat, decedaţi de mai multe zile Două persoane găsite moarte în casă în Topalu, judeţul Constanţa

ro

13 Dec, 2016 15:25 2646 Marime text
La numărul de urgenţă 112 a fost anunţat faptul că două persoane ar fi fost găsite decedate într-o locuinţă din localitatea Topalu, judeţul Constanţa. Medicii Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa se deplasează la faţa locului.

UPDATE 2, ora 17.24

Polițiștii din Constanţa au fost sesizați prin 112, de către o femeie, din localitatea Topalu, cu privire la faptul că, părinții săi ar fi decedat în locuință.

Deplasându-se la fața locului, polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă iar cele două persoane, în vârstă de 59 respectiv 74 de ani, din localitatea Topalu, nu prezintă urme de violență.

Polițiștii au deschis un dosar penal, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie luate măsurile legale prin unitatea de parchet competentă.


UPDATE 1, ora 15.38

Medicii ajunşi la faţa locului nu au putut decât să constate decesul celor doi. Este vorba despre o femeie şi un bărbat, în vârstă, decedaţi de mai multe zile.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii