Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:27 04 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Doleanţa lui Mazăre, pe ordinea de zi a şedinţei de Guvern de azi Legea privind autorizarea construcţiilor în zona de coastă a Mării Negre va fi modificată prin ordonanţă de urgenţă

ro

06 May, 2014 09:54 2392 Marime text

Printre actele normative care ar putea fi incluse pe agenda şedinţei de Guvern de azi, de la ora 11.00, figurează şi proiectul de ordonanţă de urgenţă privind modificarea art. 6 din Legea nr. 597/2001 privind unele măsuri de protecţie şi autorizare a construcţiilor în zona de coastă a Mării Negre.
Amintim că primarul municipiului Constanţa, Radu Mazăre, a declarat în repetate rânduri în ultima lună că îi va solicita premierului Victor Ponta adoptarea unei astfel de ordonanţe: „Am să-l rog, o să-i solicit să dea o ordonanţă de urgență să deblocheze construcțiile inclusiv pe perioada 15 mai - 15 septembrie, respectiv prostia pe care a făcut-o Udrea, din trei motive: 1 - nu suntem gata cu lucrările că nu avem cum să fim, 2 -pierdem fondurile europene pentru că nu putem lucra decât 3-4 luni pe an maximum, 3 -  sunt inclusiv lucrări private și avem nevoie de investiții pentru locuri de muncă. Așa cum este formulată ordonanța va rămâne la aprecierea primarului atunci când dă autorizația de construcție dacă lucrarea respectivă împiedică sau nu turismul, primarul apreciază, nu cineva din minister”, declara Mazăre pe 30 aprilie.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii