Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:33 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dobrogea Grup SA a prelungit mandatul auditorului financiar

ro

15 Jan, 2016 23:52 2173 Marime text
 
În Monitorul Oficial al României a fost publicată o hotărâre a adunării generale ordinare a acționarilor Dobrogea Grup SA.
 
Astfel, acționarii au decis prelungirea mandatului auditorului financiar al societății firma Perianu Audit Consulting SRL, cu sediul în Constanța, reprezentată prin Maria Perianu, pentru auditarea situațiilor financiare ale SC Dobrogea Grup SA, aferente exercițiilor financiare 2016 și 2017, inclusiv a situațiilor financiare consolidate afrente acestor exerciții financiare, respectiv până la data de 30 august 2018.
 
Totodată, în cadrul întâlnirii, s-a mai decis împuternicirea administratorului special al societății, Fotini Teodorescu, pentru semnarea procesului-verbal, a hotărârii adunării generale ordinare a acționarilor, pentru îndeplinirea formalităților legale și ale actului constitutiv privind publicitatea acestora.

Despre Dobrogea SA

Dobrogea SA a luat fiinţă în 1961, ca Întreprinderea de Morărit Panificaţie Dobrogea, prin punerea în funcţiune a două mori de grâu, o fabrică de pâine şi o fabrică de biscuiţi. Până în 1989, s-au construit fabrici de pâine în Constanţa, Eforie Nord, Năvodari, Hârşova şi Medgidia. Se privatizează în 1995, iar în anul următor începe retehnologizarea celor 12 fabrici de pâine şi a liniilor de ambalare a biscuiţilor. În 2013, pe fondul crizei economice, societatea întâmpină dificultăţi financiare, astfel că intră în insolvenţă, iar în prezent se află în reorganizare judiciară.

Acţionari ai Dobrogea Grup SA sunt şi societăţile SC Arsenal Forest SRL, SC Arsenal Montana SRL, SC Ana Variete SRL, SC Actinvest SA, care, împreună, au însă mai puţin de 0,1% din totalul hârtiilor de valoare. 99,98% dintre acţiuni sunt deţinute de 2.224 de persoane - acţionari listă. Administratori speciali sunt Fotini Teodorescu şi Fair & Full Insolvency Consulting IPURL. Firma are ca obiect de activitate „fabricarea produselor de morărit“ şi funcţionează cu un capital de 15.701.544,96 de lei, divizat în 1.022.236 de acţiuni.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii