Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:06 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Directoarea grădiniței Flipper din Capitală ar putea scăpa nepedepsită după ce a agresat mai mulți copii

ro

04 Apr, 2016 23:50 1567 Marime text
 
După ce presa a vuit în jurul cazului grădiniței Flipper din Capitală, pentru că directoarea a bătut doi copii, deşi mai mulţi părinţi au depus plângere împotriva acesteia, Ioana Neagu ar putea scăpa nepedepsită. Acest lucru se poate datora faptului că tot mai mulţi părnți îşi retrag plângerile de la poliţie.
 
Directoarea grădiniței, Ioana Neagu a fost înregistrată de camerele de supraveghere când bătea mai mulți copii.
 
Procurorii au deschis o anchetă în acest caz. Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere din grădiniţa privată se vede clar cum femeia ia de păr un copil şi îl loveşte cu palmele peste faţă, apoi îl târăşte într-o loc mai ferit unde îl bruschează în continuare.
 
Mai mulți părinți sunt revoltaţi și au depus plângere la poliţie, însă directoarea neagă totulm susținând că totul a fost pus la cale de o fostă prietenă, care ar fi vrut să se răzbune.
 
Însă la nici două săptămâni de la marele scandal apărut în presă, unii dintre părinţi au mers şi au retras plângerea de la poliție, susţinând că nu vor să se implice în scandal.
 
„Sunt convinsă că acei părinţi au primit sume de bani pentru a retrage plângerile. Altfel, nu există nicio justificare pentru gestul părinţilor. Imaginile sunt îngrozitoare şi nimic nu valoarează mai mult decât sănătatea psihică a copiilor noştri. Suntem destui care nu vom ceda, oricâte presiuni s-ar face, oricâţi bani ni s-ar oferi. Femeia asta este de 14 ani directoare. Credeţi că numai pe aceşti doi copii i-a bătut? Sunt sigură că sunt alţi zeci de părinţi, dar părinţii nu vor să se bage. Miza e prea mare. Noi nu vom ceda”, a mărturisit o mămică disperată, care a preferat să rămână sub protecţia anonimatului, din motive lesne de înţeles, notează româniatv.net.
 
Citește și: Iată imaginile cu copiii agresaţi chiar de directoarea unei grădinițe din București
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii