Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:23 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Detalii noi. Șoferul care a fugit de la locul accidentul din această dimineață, din zona Doraly, a fost prins

ro

21 Nov, 2017 18:03 15444 Marime text
Șoferul care a fugit de la locul accidentului din această dimineață, din zona Doraly a fost prins la Cumpăna. În aceste momente, bărbatul se află la sediul Serviciului Rutier pentru audieri.

Vă reamintim că, în cursul dimineții, un bărbat de 50 de ani, din Constanța, a condus un autoturism pe șoseaua Mangaliei, dinspre strada Pandurului către strada Caraiman, iar la intersecția cu marcajul pietonal din dreptul unui complex comercial a surprins și accidentat grav o femeie de 42 de ani, intrând în coliziune și cu un alt autoturism care circula din sens opus.

UPDATE: Potrivit IPJ Constanța, în urma cercetărilor s-a stabilit că D.I., în vârstă de 50 de ani, din Constanța, care a produs accidentul rutier de pe șoseaua Mangaliei nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și a părăsit locul accidentului fără încuviințarea organelor de poliție.


Citește și: Imagini de la eveniment Accident rutier grav în municipiul Constanța. Trei persoane ar fi încarcerate . Intervine Descarcerarea (galerie foto+video)

Oficial de la IPJ Constanța. Cum s-a petrecut accidentul din zona Doraly. Ce au stabilit polițiștii
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii