Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:18 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Daniel Chițoiu PNL se va reuni până la expirarea interimatului și va nominaliza o altă persoană

ro

19 Aug, 2013 18:42 1426 Marime text
Premierul Victor Ponta a declarat, luni, că Ovidiu Silaghi și-a retras candidatura pentru funcția de ministru al Transporturilor, el menționând că, până la expirarea mandatului interimar pe care îl asigură, PNL va face o altă propunere, care va fi prezentată președintelui Traian Băsescu.

Premierul Ponta a făcut aceste declarații într-o conferință de presă susținută, la sediul USL, alături de vicepremierul liberal Daniel Chițoiu.

"PNL se va reuni până la data menționată de domnul premier și BPN va nominaliza altă persoană", a spus la rândul său Chițoiu.

El a adăugat că sunt mai multe propuneri din PNL pentru funcția respectivă, fiind vorba de persoane care au mai îndeplinit funcții administrative sau parlamentari.

Liberalul Ovidiu Silaghi fusese nominalizat în iulie pentru funcția de ministru al Transporturilor.

În prezent, premierul Ponta este ministru interimar al Transporturilor, iar secretarul de stat Cristian Ghibu coordonează activitatea instituției.

Președintele Traian Băsescu anunțase, în 23 iulie, că va lua în 23 august o decizie privind numirea lui Ovidiu Silaghi la Ministerul Transporturilor. Potrivit președintelui, mandatul interimar la Transporturi expiră la 25 august.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii