Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:37 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gorghiu, despre Chiliman „Dacă va fi arestat va fi suspendat din funcţie”

ro

19 Jun, 2015 14:53 1350 Marime text
 
Copreședintele PNL Alina Gorghiu a anunțat astăzi, la Sibiu, că Andrei Chiliman, dacă va fi arestat, va fi suspendat din funcție, conform statutului.

„Nu e o fericire să vorbesc în general, despre cazuri de suspiciuni de cazuri de corupție. (...) Beneficiază de aceeași prezumție de nevinovăție, dar statutul nostru este foarte clar, în condițiile în care un membru din conducerea Partidului Național Liberal este reținut sau în stare de arest, și înțeleg că astăzi va merge la Înalta Curte de Casație și Justiție, primarul sectorului 1, pentru a se solicita un mandat de arestare, dacă nu mă înșel, pe 29 de zile, atunci va fi suspendat din funcție. Statutul este același pentru toată lumea și mă bucur că am luat această decizie. (...) Se va aplica dispoziția statutară", a afirmat Alina Gorghiu, într-o conferință de presă.

Întrebată de un jurnalist dacă Andrei Chiliman nu a depus la partid o cerere de autosuspendare, Alina Gorghiu a spus că nu știe, dar că nu exclude o asemenea variantă.

„Nu știu să vă spun. Sunt convinsă că se va gândi dacă va dori să facă acest lucru în viitorul imediat apropiat. Evenimentele s-au succedat destul de repede. (...) Nu exclud o asemenea variantă", a declarat Alina Gorghiu, citată de Agerpres.




Sursa: Agerpres
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii