Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:12 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Liviu Dragnea „Dacă UNPR votează pentru numirea lui Ungureanu la SIE, vom intra într-o altă etapă de colaborare”

ro

27 Jun, 2015 20:39 1038 Marime text
 
Nou avertisment al lui Liviu Dragnea către UNPR: dacă aleşii Uniunii vor vota pentru numirea lui Mihai Răzvan Ungureanu la conducerea SIE, se intră într-o altă etapă de colaborare, informează B1 TV.

De această dată coordonatorul politic al PSD şi-a transmis mesajul de la Piteşti. Este de altfel a treia oară într-o săptămână când Dragnea vorbeşte despre condiţiile în care PSD mai e dispus să stea la Palatul Victoria. 

Între timp, potrivit unor informaţii pe surse, premierul Victor Ponta nu poate pune piciorul pe pământ pentru încă două săptămâni si ar putea reveni in tara cel mai devreme in 10 zile. 

„Vrem cu tarie să continuăm guvernarea, dar nu în orice condiţii. Dacă UNPR va vota pentru numirea lui Mihai Răzvan Ungureanu la conducerea SIE, atunci probabil că vom intra într-o altă etapă de colaborare. Noi nu putem să stăm să aflăm de la televizor cum să votăm pentru anumite proiecte", a declarat Dragnea.

Afirmația vine în contextul în care UNPR a anunţat că va vota pentru numirea lui Mihai Răzvan Ungureanu la şefia SIE. Iar mesajul dur vine la doar o zi după ce Dragnea atrăgea atenţia că PSD nu ţine cu dinţii de Palatul Victoria, iar partidele din coaliţie nu pot să acţioneze fiecare după cum vor. 

„Am avut o guvernare foarte bună eficientă, apreciată de populație, e foarte greu să contești asta, sigur nu e imposibil am văzut și în Parlament, dar încep să se simtă și în buzunarele oamenilor aceste lucruri, dar nu putem rămâne în orice condiții pentru că o guvernare bună este o guvernare coerentă în care toți partenerii funcționează ca până acum și eu cred că vom funcționa, adică sper. Se inventează un nou tip de coaliție, suntem la putere împreună, dar votăm fiecare cum vrem", a spus coordonatorul politic al PSD.



Sursa: B1 TV
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii